Scotch Ale

van:Jaques Bertens
gepubliceerd:Loon op Zand
klasse:D
stijl:Ale

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:75 min.
alcohol percentage:0.0 %
begin SG:1065
eind SG:1012
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Palemout (7 EBC)1750g   7 EBC  
Caramout (30 EBC)375g   30 EBC  
Caramout (150 EBC)375g   150 EBC  
Tarwevlokken250g      
Saaz hop3g 75 min. 4 α  
Fuggles4g 75 min.    
Goldings7g 75 min. 4 α  
Saaz hop10g 10 min. 4 α  
Fuggles4g 10 min.    
Wyeast 1728 Scottish Ale       
Zoutsnufje      

Maisch schema

52 °C60 °C72 °C75 °C
5 min.30 min.25 min.10 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=263