Chimay Witkap

van:Graham Wheeler en Roger Protz, GB / Huub Soemers
klasse:C
stijl:Tripel

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcohol percentage:0.0 %
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)2500g   3 EBC  
Ambermout (60 EBC)130g   60 EBC  
Kristalmout (150 EBC)90g   150 EBC  
Suiker260g      
Hallertau10g 90 min. 3 α  
Tettnanger14g 90 min. 3 α  
Hallertaug 15 min. 3 α  
Chimay gist       
Iers Mos (Irish Moss)4g 15 min.    

Maisch schema

50 °C65 °C76 °C
45 min.15 min.60 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=265