Saranja

van:Theo Verschoor
gepubliceerd:Clubblad september 2012
klasse:A
stijl:Oktoberfest

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:75 min.
alcohol percentage:0.0 %
begin SG:1050
eind SG:1009
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)1700 gr   3 EBC  
Cara-viennamout 60 EBC200 gr   60 EBC  
Special-B (300 EBC)40 gr   300 EBC  
Amarillo6 70 min. 7.2 α  
Goldings9 45 min. 5.1 α  
Suiker100 gr      
Wyeast 2782 Staro Prague1      

Maisch schema

52 °C65 °C67 °C72 °C78 °C
5 min.30 min.60 min.10 min.3 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=301