Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Deadmill IPA
| van: | Koos & Mark Romme |
| klasse: | A |
| stijl: | IPA (US) |
Recept gegevens
| batch grootte: | 20 l. |
| kooktijd: | 65 min. |
| alcohol percentage: | 6.7 % |
| begin SG: | 1059 |
| eind SG: | 1012 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Palemout (7 EBC) | 5000g | 7 EBC | ||
| Cara Amber (80 EBC) | 200g | 80 EBC | ||
| Kristalmout (150 EBC) | 200g | 150 EBC | ||
| Simcoe | 16g | 60 min. | 15.5 α | |
| Cascade | 18g | 60 min. | 7 α | |
| Simcoe | 10g | 20 min. | 12 α | |
| Cascade | 10g | 20 min. | 7 α | |
| Simcoe | 10g | 5 min. | 12 α | |
| Cascade | 20g | 5 min. | 7 α | |
| Citra | 10g | 5 min. | 12.5 α | |
| Citra | 20g | 7 dagen dryhop min. | 12.5 α | |
| Wyeast 1272 American Ale II |
Maisch schema
| 67 °C | 78 °C |
| 60 min. | 5 min. |






