Terug naar overzicht
11 okt. 2015 - Extra - Excursie Rotterdam/foto's clubavond

In deze extra nieuwsflits:


Excursie Rotterdam aanstaande vrijdag 16 oktober

Brouwerij Noordt

Zoals jullie ondertussen wel zullen weten is tegenwoordig de website van De Roerstok de manier om je aan te melden voor een excursie. Log in op het leden gedeelte, en ga naar de 'Excursie' pagina. Aanstaande vrijdag 16 oktober gaan we weer op stap. We gaan dan naar Rotterdam, naar de nieuwe brouwerij Noordt, de Markthal en de Kaapse brouwers.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Deze keer is niet de bus de beperkende factor, want we gaan met het openbaar vervoer, maar het feit dat we bij brouwerij Noordt met maximaal 20 man gratis kunnen komen.

Dankzij Richard Bolte, die zelf niet meegaat, kan een groot gedeelte van de deelnemers voor 50% reizen (een retour Tilburg – Rotterdam kost normaal € 25). Ook kan gebruik worden gemaakt van kortingskaarten van andere leden, waardoor je met 40% korting reist. Verder zijn alle kosten voor eigen rekening.

Het NS station Tilburg is goed bereikbaar via de verschillende buslijnen. Als je met de auto komt kun je het beste parkeren in de Kegtel garage (ingang Gasthuisring vanaf de Spoorlaan). Kosten € 8 per dag.

kaapse-brouwers

Het programma ziet er als volgt uit:
09:00 Verzamelen voor de ingang van het station. Kaartjes kopen in overleg om zo goedkoop mogelijk te reizen.
09:25 Vertrek Tilburg. Zonder over te stappen naar Rotterdam
10:11 Aankomst NS Station Rotterdam Centraal (dus niet Rotterdam Noord). Via de achterkant verlaten we het station en gaan te voet naar Brouwerij Noordt, Zaagmolenkade 46 (ongeveer 25 minuten lopen)
10:45 Aankomst bij Brouwerij Noordt waar we ontvangen worden door eigenaar/brouwer Peter Rouwen

12:15 Vertrek bij Brouwerij Noordt. We gaan te voet naar de Markthal (ongeveer 20 minuten lopen). 
12:35 Markthal. We bewonderen de hal en iedereen kan uitkiezen wat hij wit eten (je kunt je lunch zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt, de keuze is enorm)
13:30 Vertrek bij de Markthal. We wandelen via een toeristische route langs het beeld van Zadkine en over de Erasmusbrug naar de Kaapse brouwers.
14:00 Aankomst Kaapse brouwers.
16:00 Einde officieel gedeelte van de excursie. Met de metro (station Willemsplein) kan gereden worden naar het NS centraal station. Zorg voor een OV-chipkaart.
Afterparty

In overleg bepalen degenen die nog even door willen waar we naar toe gaan.

Voor de excursie is een Google kaart aangemaakt, Zie hier (of klik op het kaartje hiernaast).
   


Foto's clubavond vrijdag 9 oktober

Jacques heeft weer mooie foto's gemaakt tijdens de clubavond in oktober.

clubwedstrijd-glazen

De foto's zijn te bekijken in het ledengedeelte van de website. Log in en ga naar het menu 'Voor leden' en dan naar 'Foto's'.
Ook zijn de foto's te zien op de Mijnalbum pagina van de Roerstok (geen login nodig).

clubavond_oktober_bar


 

 

Terug naar overzicht