BIBLIOTHEEK 

Biebbabbel_1009

Op onze clubavonden is het bekende vragen half uurtje over bier brouwen en andere verwante onderwerpen een vast onderdeel. Je hebt misschien zelf al wel een of meerdere vragen als aankomend of ervaren hobby brouwer. Dan kun je natuurlijk gelijk een boek over het onderwerp kopen of je maakt gebruik van onze bibliotheek (alleen voor leden). Het doel van de bibliotheek is de leden via achtergrondinformatie en kennisuitbreiding het brouwproces te leren verbeteren dan wel te vervolmaken. 

In de loop der jaren is een volwaardig bibliotheek ontstaan.

Dit is terug te vinden in de hoeveelheid informatie die de bibliotheek herbergt, een schat aan informatie over diverse onderwerpen zoals: Brouwtechnieken, Biergidsen, Almanakken, Food pairing, Diverse informatief, maar ook Encyclopedie├źn, Diskette, CD/Rom en DVD, Video en Cassette met veel informatie over de Hobby bier brouwen. In totaal zo'n 150 exemplaren.

Ben je de Nederlandse taal minder machtig er zijn zelfs Duitse en Engelstalige boeken aanwezig.

De bibliotheek commissie speurt constant diverse bronnen af naar nieuwe relevante informatie over brouwtechnieken en inzichten. De commissie staat altijd open voor idee├źn en/of aanbevelingen.

Biebbabbel_5012