Roerstok webshop

Roerstok publicaties

De volgende publicaties, uitgegeven door de Roerstok, zijn te bestellen in de Roerstok webshop. Klik de onderstaande links voor details, bestellen kan via het bestelformulier onder aan de pagina. De prijs van de boekjes is inclusief verzendkosten. De boekjes kunnen in overleg ook afgehaald worden op een clubavond. Geeft dit in dat geval svp aan bij de bestelling.

boekjes-allemaal-op-1-foto

Overige artikelen (af te halen op de clubavond)

De volgende artikelen kunnen ook via het bestelformulier besteld worden. Deze artikelen worden niet verzonden en kunnen alleen opgehaald worden op de clubavond.

Voor het bestelformulier, klik hier.


Bierbrouwen voor beginners door Martin Hofhuis. Een volledige cursus bierbrouwen met illustraties door Martin Hofhuis. 46 pagina's. Prijs € 5.00. 

boekjes-bierbrouwen-voor-beginners

Kwaliteit is te proeven door Jacques Bertens en Theo Sonnemans. Syllabus gemaakt naar aanleiding van een studiedag die gehouden is bij het 3e lustrum van De Roerstok. Behandelt alle aspecten die de smaak van bier bepalen en biedt daardoor ook zeer veel informatie over de verbetering van de kwaliteit van bier. 78 pagina's. Prijs € 6.00.

boekjes-kwaliteit-is-te-proeven

De eerste stappen in gist kweken (deel 1) door Pierre Rajotte en vertaald door Martin Hofhuis. Uitgebreid boek dat alle aspecten van het zelf opkweken en bewaren van gistculturen behandelt, zoals het maken van voedingsbodems, het enten van gist, wortbehandeling tot het bewaren van gist op schuine buis en suikeroplossing. Maar liefst 150 bladzijden, kost slechts € 17.50. 

boekjes-gist-kweken

Koken met bier. 78 pagina's met allerhande recepten met bier die eerder verschenen zijn in het clubblad. Prijs € 6.00. 

boekjes-koken-met-bier

70 recepten voor een goed bier. Bierbrouwrecepten uit de rubriek "Recept van de maand" van het clubblad van de Roerstok, de 70 beste recepten van 10 jaar, verzameld en aangepast aan de huidige inzichten mbt. het bierbrouwen. Uitgegeven tgv. het 4e lustrum. Prijs € 7.50. 

boekjes-70-recepten

Bierrecepten van het 9e ONK (1992). In deze door Jacques Bertens geschreven receptenboekjes staan de recepten van alle winnende bieren van de in 1992 en 1994 gehouden "Open Nederlandse Kampioenschappen" met daarbij een schat aan extra informatie. Beide boekjes tellen ruim 80 bladzijden en kosten slechts € 6.00 per stuk. 

boekjes-recepten-1992

Bierrecepten van het 10e ONK (1994)

boekjes-recepten-1994


Lustrum 2014 bierdoppen, te bestellen via het bestelformulier onder aan de pagina.

De lustrum 2014 bierdoppen (zie onderstaande foto) zijn in zakken van 500 stuks te bestellen. Prijs € 6.00.

 


 

Bestelformulier - Amateur Bierbrouwersvereniging De Roerstok

Met behulp van onderstaand formulier kunt u boeken uit onze boekenshop bestellen.

De met een * gemarkeerde velden dient u verplicht in te vullen, de overige velden zijn optioneel. Vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief verzendkosten.  U dient uw bestelling vooraf te betalen door het verschuldigde bedrag over te maken naar ING rekeningnummer NL06 INGB 0000813257 t.n.v. De Roerstok te Tilburg. Zodra uw betaling is ontvangen, worden de boeken naar u toegestuurd.

Verzending van de boeken geschiedt op eigen risico van de koper. De Roerstok is niet verantwoordelijk als de post niet op tijd wordt bezorgd of wanneer onverzekerde c.q. niet aangetekende zendingen zoekraken. Boeken kunnen ook opgehaald worden op de clubavond, laat dit bij de bestelling even weten.

Roerstok bierdoppen worden niet verzonden, deze kunnen alleen opgehaald worden op de clubavond.