Roerstok webshop
Roerstok publicaties
BELANGRIJKE BOODSCHAP
Door de enorme hoeveelheid bestellingen van al onze boeken is onze complete voorraad als sneeuw voor de zon verdwenen. Op zich natuurlijk heel erg leuk voor onze vereniging, maar helaas minder leuk voor degenen die onlangs één of meerdere boeken bij onze vereniging hebben besteld. We zijn heel druk bezig om weer een nieuwe voorraad boeken te bestellen, maar door de afgelopen feestdagen gaat dit helaas wat langer duren dan gebruikelijk. Wij vragen hiervoor jullie begrip en geduld! Alle boeken die tot nu toe zijn besteld worden natuurlijk nageleverd. Daarover hoeft niemand zich zorgen te maken. Mocht je nu nog boeken willen bestellen, dan heb je enkel de keus uit de boeken “Bierbrouwen voor beginners” en “Kwaliteit is te proeven”. Deze boeken zijn momenteel nog op voorraad en worden na betaling meteen toegestuurd. Hierbij het dringende verzoek om geen boeken meer te bestellen, die niet meer op voorraad zijn!
De volgende publicaties, uitgegeven door de Roerstok, zijn te bestellen in de Roerstok webshop. Klik op een van de de onderstaande links voor details, bestellen kan via het bestelformulier onder aan de pagina. De prijs van de boekjes is inclusief verzendkosten. De boekjes kunnen in overleg ook afgehaald worden op een clubavond. Geeft dit in dat geval even aan bij het plaatsen van de bestelling. Dan vervallen de verzendkosten!!!!
LET OP: VERZENDING GELDT ALLEEN NAAR ADRESSEN IN NEDERLAND!
- Bierbrouwen voor beginners door Martin Hofhuis
- Kwaliteit is te proeven door Jacques Bertens en Theo Sonnemans
- De eerste stappen in gist kweken (deel 1) door Pierre Rajotte
- Koken met bier
- 70 recepten voor een goed bier
Bierbrouwen voor beginners door Martin Hofhuis. Een in 2023 volledig herschreven versie met een complete cursus bierbrouwen met veel illustraties en nieuwe inzichten in het brouwproces. Het boekje telt 45 pagina's. Prijs € 6,50.
Kwaliteit is te proeven geschreven door Jacques Bertens en Theo Sonnemans. Een Syllabus gemaakt naar aanleiding van een studiedag die gehouden is tijdens de viering van het 3e lustrum van De Roerstok. Het boekje behandelt alle aspecten die de smaak van bier bepalen en biedt daardoor ook zeer veel informatie over de verbetering van de kwaliteit van je eigen gebrouwen bier. De 3e herdruk van 2024 heeft een formaat van 180 X 260 mm, maar liefst 72 pagina's en is gedrukt op glanzend "glossy" papier. De spelling en lay-out is aangepast en sommige begrippen en teksten zijn verduidelijkt. Indien er nieuwe inzichten zijn op bepaalde vlakken, is dit vermeld in een notitie.
De prijs van het boekje bedraagt slechts € 10.00.
De eerste stappen in gist kweken (deel 1) geschreven door Pierre Rajotte en in het Nederlands vertaald door Martin Hofhuis. Een bijzonder uitgebreid boek dat alle aspecten van het zelf opkweken en bewaren van gistculturen behandelt, zoals het maken van voedingsbodems, het enten van gist, wortbehandeling tot het bewaren van gist op schuine buis en suikeroplossing. Maar liefst 150 bladzijden op A-4 formaat, kost slechts € 18,00.
LET OP! HET BOEKJE "DE EERSTE STAPPEN IN GIST KWEKEN" IS (TIJDELIJK) UITVERKOCHT. BINNENKORT HIER MEER NIEUWS OVER EEN EVENTUELE NIEUWE HERDRUK.
Koken met bier. Dit 78 pagina's tellende boekje bevat een aantal kookrecepten waarin overal bier is gebruikt. Deze recepten van een aantal heerlijke gerechten zijn eerder verschenen in het clubblad van De Roerstok. Prijs € 6,50.
LET OP! HET BOEKJE "KOKEN MET BIER" IS (TIJDELIJK) UITVERKOCHT. BINNENKORT HIER MEER NIEUWS OVER EEN EVENTUELE NIEUWE HERDRUK.
70 recepten voor een goed bier. Dit boekje bevat bierbrouwrecepten uit de rubriek "Recept van de maand" van het clubblad van de Roerstok. Het zijn de 70 beste recepten van 10 jaar, verzameld en aangepast aan de huidige inzichten m.b.t. het bierbrouwen. Het boekje is destijds uitgegeven t.g.v. het 4e lustrum van De Roerstok en telt maar liefst 80 pagina's. Prijs € 8,00.