Roerstok webshop

Roerstok publicaties

De volgende publicaties, uitgegeven door de Roerstok, zijn te bestellen in de Roerstok webshop. Klik op een van de de onderstaande links voor details, bestellen kan via het bestelformulier onder aan de pagina. De prijs van de boekjes is inclusief verzendkosten. De boekjes kunnen in overleg ook afgehaald worden op een clubavond. Geeft dit in dat geval even aan bij het plaatsen van de bestelling.

LET OP: VERZENDING GELDT ALLEEN NAAR ADRESSEN IN NEDERLAND!

 

boekjes-allemaal-op-1-foto

Bierbrouwen voor beginners door Martin Hofhuis. Een in 2023 volledig herschreven versie met een complete cursus bierbrouwen met veel illustraties en nieuwe inzichten in het brouwproces. Het boekje telt 45 pagina's. Prijs € 6,50. 

Kaft_theorieboekje

Kwaliteit is te proeven door Jacques Bertens en Theo Sonnemans. Een Syllabus gemaakt naar aanleiding van een studiedag die gehouden is bij het 3e lustrum van De Roerstok. Behandelt alle aspecten die de smaak van bier bepalen en biedt daardoor ook zeer veel informatie over de verbetering van de kwaliteit van je bier. 78 pagina's. Prijs € 8.00.

boekjes-kwaliteit-is-te-proeven

De eerste stappen in gist kweken (deel 1) geschreven door Pierre Rajotte en in het Nederlands vertaald door Martin Hofhuis. Een bijzonder uitgebreid boek dat alle aspecten van het zelf opkweken en bewaren van gistculturen behandelt, zoals het maken van voedingsbodems, het enten van gist, wortbehandeling tot het bewaren van gist op schuine buis en suikeroplossing. Maar liefst 150 bladzijden op A-4 formaat, kost slechts € 18,00. 

boekjes-gist-kweken

Koken met bier. Dit 78 pagina's tellende boekje bevat een aantal kookrecepten waarin overal bier is gebruikt. Deze recepten van een aantal heerlijke gerechten zijn eerder verschenen in het clubblad van De Roerstok. Prijs € 6,50. 

boekjes-koken-met-bier

70 recepten voor een goed bier. Dit boekje bevat bierbrouwrecepten uit de rubriek "Recept van de maand" van het clubblad van de Roerstok. Het zijn de 70 beste recepten van 10 jaar, verzameld en aangepast aan de huidige inzichten m.b.t. het bierbrouwen. Het boekje is destijds uitgegeven t.g.v. het 4e lustrum van De Roerstok. Prijs € 8,00. 

boekjes-70-recepten

 

 

 


Boeken

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, mail dan naar de commissie.


Wat wil je bestellen?
Opmerkingen
Kostenoverzicht
Totaal€ 0,-
We gebruiken de gegevens die je hebt ingevuld alleen om te reageren op je vraag of opmerking en om het bestelde toe te sturen. Lees voor je op "Verstuur" klikt onze Privacyverklaring en vink het vakje aan als je ermee instemt.