Lid worden

Wat is er leuker dan, als (beginnend) bierbrouwer, je ervaringen (en bieren) te delen én te leren van de ervaringen (en bieren) van anderen?

Als lid van De Roerstok kan dat bijvoorbeeld op onze maandelijkse clubavonden, op één van onze excursies en natuurlijk tijdens het samen WAT brouwen. Daarnaast krijg je natuurlijk ook maandelijks ons blad toegestuurd.

Als abonnee ontvang je alleen 10 x per jaar ons mooie en informatieve clubblad.

De bijdrage is erg bescheiden per kalenderjaar, namelijk € 40.00 voor leden en € 20.00 voor abonnees. Alle reden dus om direct lid of abonnee te worden.

Lid of abonnee worden kan door onderstaand formulier in te vullen maar ook als je deelneemt aan de brouwcursus word je vanzelf een jaar lid. Mocht je twijfelen dan kan je natuurlijk ook gewoon een keer vrijblijvend langskomen op een clubavond.

NB: In verband met de hoge verzendkosten worden er geen clubbladen naar het buitenland verzonden. Woon je in België en wil je toch het clubblad ontvangen dan kan je een postadres in Nederland opgeven. Of je wordt lid in plaats van donateur. Je kan dan het clubblad digitaal inzien en in januari worden de clubbladen van het voorafgaande jaar zonder extra kosten naar je verzonden via track & trace.

LET OP! WIJ INCASSEREN DE CONTRIBUTIE UITSLUITEND VIA MACHTIGINGEN!

 

Graag tot ziens!

 

 

 

Persoonsgegevens

Kosten:

De jaarlijkse contributie voor leden is € 50
De jaarlijkse contributie voor donateurs is € 25

Voor het huidige jaar betaal je respectievelijk nog: € 25.00 of € 12.50

Persoonsgegevens


Lidmaatschap
We gebruiken de gegevens die je hebt ingevuld alleen om te reageren op je vraag of opmerking. Lees voor je op "Verstuur" klikt onze Privacyverklaring en vink het vakje aan als je ermee instemt.
Ik betaal en machtig De Roerstok voor automatische incasseringen
25.00