Clubkalender

Een overzicht van komende activiteiten (clubavonden, brouwdagen, excursies, etc.) en een selectie van activiteiten buiten onze vereniging. Deze laatste zijn grijs gekleurd. Zie voor eerdere activiteiten ons archief.

Voor nog meer bierevenementen: Bieragenda.nl, biernederland.nl/evenementen/ en bier.blog.nl/bieragenda

Klik hier voor een printvriendelijk formaat.

Digitaal vragen uurtje
Vr. 12 maart 2021
20:00 uur
digitaal via Zoom

Vragen uurtje 12 maart
We gaan op vrijdag 12 maart om 20:00 uur weer een digitaal vragen uurtje houden en wat uitbouwen.

Na de positief ontvangen en geslaagde eerste aflevering het digitaal vragen uurtje via Zoom gaan we dit opnieuw doen op vrijdag 12 maart. Doel is om jullie weer te zien en (een beetje) te horen en vooral om kennis en ervaringen uit te wisselen of antwoord te geven op brandende vragen. Vrijdag 12 maart is de datum waarop een club avond zou zijn, helaas is het nog niet mogelijk om weer fysiek bij elkaar te komen. Wij hopen dat veel leden zullen deelnemen; hoe meer zielen hoe meer vreugd! Opgeven kan via het leden-gedeelte van de website; je krijgt dan via de e-mail een link om in de "vergadering" in  te loggen. Als je niets te vragen hebt, kun je zeker wel wat vragen beantwoorden. Mogelijk is er ook wat tijd voor het delen van "sterke verhalen" over brouwen. Een biertje erbij voor de sfeer mag je thuis zelf inschenken.

 
 
Ophalen Roerstok Brouwpakket NEIPA
Za. 13 maart 2021
De 3 Horne in Kaatsheuvel

De leden die een bouwpakket hebben besteld voor de Roerstok NEIPA en niet hebben gekozen om het pakket te laten versturen, kunnen vandaag hun pakket ophalen bij brouwerij De 3 Horne in Kaatsheuvel. Hierbij worden alle regels van het RIVM in acht genomen!