Clubkalender

Een overzicht van komende activiteiten (clubavonden, brouwdagen, excursies, etc.) en een selectie van activiteiten buiten onze vereniging. Deze laatste zijn grijs gekleurd. Zie voor eerdere activiteiten ons archief.

Voor nog meer bierevenementen: Bieragenda.nl, biernederland.nl/evenementen/ en bier.blog.nl/bieragenda

Klik hier voor een printvriendelijk formaat.

Clubavond 8-10-2021
Vr. 08 oktober 2021
20:00u
WAT

ALV en Clubwedstrijd

 
 
Uiterste besteldatum brouwpakket Meibok / Maibock
Vr. 05 november 2021
digitaal

Vandaag is de laatste dag om je bestelling door te geven voor het brouwpakket van dit jaar; de Meibok / Maibock naar een recept van Danny.

Dit pakket kun je thuis brouwen of op het Samen WAT brouwen op 20 november in de WAT hal.

Het pakket is af te halen op de cubavond van 12 november.

 
 
Clubavond 12-11-2021
Vr. 12 november 2021
20:00u
WAT
 
 
Basiscursus Bier brouwen
Za. 13 november 2021
09:00
't WAT

We willen weer oppakken om een cursus te geven voor het brouwen van een bier; onze basiscursus bierbrouwen. De aangegeven datum is onder voorbehoud van de mogelijkheden binnen geldende maatregelen voor bestrijden van het COVID virus en het behalen van het als minimum gesteld aantal deelnemers. 

Basiscursus Bierbrouwen
 
Er is voor het seizoen 2021/2022 een nieuwe datum gepland:

 *****Zaterdag 13 november 2021***** (onder voorbehoud) in combinatie met vrijdag-avond 17 december 2021

De cursus wordt in groepsverband gegeven. Er kunnen maximaal 12 cursisten per groep deelnemen. Er wordt een minimum van 9 cursisten aangehouden, desgewenst wordt de cursus verzet naar de volgende cursusmogelijkheid. Kom je met een groep dan graag allemaal apart inschrijven ivm de administratie. Je kan bij opmerkingen vermelden dat je bij elkaar hoort.
  
Aanmelden voor de brouwcursus dient gedaan te worden via de website.
Je dient bij aanmelding je betaling via Ideal te doen en na betaling is je inschrijving gegarandeerd.
We hanteren een vulling van de cursusdagen dus wil je inschrijven voor een andere datum als de eerstvolgende dien je te wachten met inschrijven tot de eerstvolgende datum vol is.

De cursuslocatie is in Tilburg; in ons thuishonk van het WAT. De brouwdag is van 9.00 tot ca. 16.00 uur, de terugkomavond van 19.30 tot ca. 22.00 uur. Aanvullende informatie over de locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt per e-mail.
Grondstoffen en materialen voor het brouwen van een (volgend) brouwsel kun je ook verkrijgen bij onze leveranciers. Deze adverteren ook in het maandelijkse clubblad.
 
Cursus
Je kunt de commissie mailen voor meer informatie.

 
 
Samen WAT Brouwen
Za. 20 november 2021
09:00
't WAT

Op 20 november willen we weer Samen WAT Brouwen.

Alle leden zijn van harte welkom om op die zaterdag zijn eigen brouwinstallatie een keertje in de WAT hal op te bouwen en zijn eigen versie te brouwen van het recept van Danny (brouwpakket) voor de Meibok / Maibock. Natuurlijk kun je ook met mede-leden afspreken om "samen wat te brouwen" en met twee of meer bezig zijn met 1 ketel.

Hieronder kun je inschrijven om mee te doen met het "Samen WAT Brouwen", zo houden wij zicht op het aantal deelnemers (brouwers/brouwketels) voor die dag. Je brouwpakket bestel je via het ledengedeelte van de site onder "Brouwpakketten". Dit staat los van je deelname aan het SWB.

Brouwers zijn welkom vanaf 09.00 uur en kijkers vanaf 10.00 uur. We ruimen rond 15.00 uur samen alles op zodat we allemaal weer een beetje op tijd naar huis kunnen.

 
 
Clubavond 10-12-2021
Vr. 10 december 2021
20:00u
WAT