Welkom op de website van De Roerstok

"De Roerstok" is een vereniging van amateur bierbrouwers met Tilburg als thuisbasis, maar met leden uit het hele land (en buitenland). De vereniging is in 1984 opgericht, en heeft tot doel het amateur bierbrouwen te bevorderen. Dit doet de Roerstok o.a. door het organiseren van verschillende activiteiten; zo wordt er 10 keer per jaar een clubblad uitgegeven en een clubavond georganiseerd. Ook organiseert de club elk jaar een clubkampioenschap, en dagen waarop er gezamenlijk gebrouwen wordt. Verder geeft de club om de paar maanden een brouwcursus. Verdere informatie over onze vereniging en over het bierbrouwen kun je vinden op de vele pagina's van onze website.

Clubavonden

roerstok_35

De clubavonden vinden in de regelplaats op de tweede vrijdag van iedere maand (uitgezonderd in de maanden juli en augustus), zie ook de clubkalender. De locatie is Stichting WAT, Jules de Beerstraat 6 te Tilburg. Voor een routebeschrijving en een kaartje van de locatie zie de pagina over de Roerstok clubavond.

Eerstvolgende activiteiten:

Helaas gaat het ONK 2020 niet door.

De Bierkaai gaat het volgend jaar opnieuw proberen.

 •  11-09-2020   Clubavond 11-09-2020
 •  09-10-2020   Clubavond 9-10-2020
 •  13-11-2020   Clubavond 13-11-2020
 •  11-12-2020   Clubavond 11-12-2020

Komende clubavonden.


Tijdens de maanden juli en augustus genieten al onze leden van een welverdiende vakantie en zijn er dus geen activiteiten gepland.  Op vrijdag 11 september a.s. staat onze maandelijkse clubavond weer gepland. Of deze doorgaat en in welke vorm dat zal zijn is nog niet helemaal bekend. Dit komt door de beperkingen die door de overheid zijn ingesteld i.v.m. het Coronavirus. De komende maanden zal er hierover meer duidelijkheid zijn. Houdt u daarom onze internetsite goed in de gaten! Wij wensen u een hele fijne vakantie toe en hopelijk tot binnenkort. Blijf ondertussen vooral gezond! 


Activiteiten

Evenals in andere jaren organiseren wij ook dit jaar weer diverse bijzondere activiteiten. Via clubblad en deze website houden we iedereen op de hoogte. Verder geven wij regelmatig cursussen in het zelf brouwen van bier. Voor verdere vragen en eventuele aanmelding voor cursus of lidmaatschap kan on-line contact met ons worden opgenomen.

Foto's van de diverse Roerstok-activiteiten zijn te bekijken op deze website. Voor leden zijn er ook op de Roerstok website foto's te bekijken.

Veel leesplezier op onze internet-pagina's!