Terug naar overzicht | |
Kaas-Lunchhapje (± 4 personen) |
juni 2007 |
KOKEN MET BIER Kaas-Lunchhapje (± 4 personen) Ingrediënten: 200 gram jonge Goudse kaas, 2 dl LaTrappe Tripel, 4 sneetjes volkorenbrood, 1½ eetlepel scherpe mosterd, 4 zoetzure augurkjes, 4 zoetzure zilveruitjes Voorbereiden : Brood roosteren. Schaaf kaas in dunne plakjes. Bestrijk de bodem van een vuurvaste schaal met mosterd en leg er de plakjes kaas op. Giet het bier erover. Oven voorverwarmen op 180 °C. Zet het geheel 25 minuten in de oven. Leg de sneetjes brood op 4 voorverwarmde borden en verdeel het gloeiend hete kaasmengsel er over. Garneer het lunchhapje met de zilveruitjes en de in schijfjes gesneden augurk.
|
|
Terug naar overzicht |