Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Cee Cee Schwarzbier
| van: | Bruce Scott | 
| gepubliceerd: | Rockville, USA | 
| klasse: | B | 
| stijl: | Schwarzbier | 
Beschrijving
| 
 
 Homebrewer of the Year 2003 
  | 
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 75 min. | 
| alcohol percentage: | 0.0 % | 
| begin SG: | 1051 | 
| eind SG: | 1016 | 
| EBC (kleur): | 0.0 | 
| EBU (bitterheid): | 0.0 | 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier | 
|---|---|---|---|---|
| Munichmout (17 EBC) | 1375g | 17 EBC | ||
| Pilsmout (3 EBC) | 240g | 3 EBC | ||
| Munichmout (50 EBC) | 300g | 50 EBC | ||
| Chocolademout (800 EBC) | 240g | 800 EBC | ||
| Cara Munichmout (100 EBC) | 60g | 100 EBC | ||
| Cara Pilsmout (10 EBC) | 60g | 10 EBC | ||
| Hersbrucker Spalt | 20g | |||
| Hersbrucker Spalt | 1.5g | |||
| White Labs WLP802 Czech Budejovice lager | 
Maisch schema
| 67 °C | 
| 60 min. | 






