Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Marij’s tarwebier
| van: | Marij van Meel |
| gepubliceerd: | Oisterwijk |
| klasse: | A |
| stijl: | Tarwebier |
Beschrijving
|
1e prijs clubkampioenschap 1995
|
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 1900g | 3 EBC | ||
| Tarwe, ongemout | 1200g | |||
| Northern Brewer | 5.2g | 8 α | ||
| Hallertau | 5.2g | 3 α | ||
| Koriander | 11g | 10 min. |
Maisch schema
| 40 °C | 52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
| 10 min. | 45 min. | 60 min. | 45 min. | 5 min. |






