Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Asser Tripel
| van: | Theo van de Voorde |
| gepubliceerd: | Hoofddorp |
| klasse: | C |
| stijl: | Tripel |
Beschrijving
|
1e prijs clubkampioenschap 1995
|
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 75 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| begin SG: | 1080 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 3000 g | 3 EBC | ||
| Tarwemout (4 EBC) | 200 g | 4 EBC | ||
| Gierst | 200 g | |||
| Basterdsuiker, geel | 250 g | |||
| Northern Brewer | 20 g | 75 min. | 6% α | |
| Saaz hop | 8 g | 10 min. | 3.5% α | |
| Korianderpoeder | 2 g | 10 min. | ||
| Farma Trappist |
Maisch schema
| 52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
| 15 min. | 40 min. | 20 min. | 1 min. |






