Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Chocolate Emperial Stout
| klasse: | D |
| stijl: | Russian Imperial Stout |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 6.0 % |
| begin SG: | 1060 |
| eind SG: | 1016 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 30.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Palemout (7 EBC) | 2150g | 7 EBC | ||
| Ambermout (60 EBC) | 320g | 60 EBC | ||
| Caramout (200 EBC) | 320g | 200 EBC | ||
| Chocolademout (900 EBC) | 320g | 900 EBC | ||
| Chocoladenibs | 60 | 10 min. | ||
| Northern Brewer | 05 | 90 min. | 7 α | |
| Wyeast 1084 Irish Ale |
Maisch schema
| 68 °C |
| 90 min. |






