Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
DubbelBockKastanje
| van: | Manus van Bommel |
| klasse: | D |
| stijl: | Dubbelbock |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| begin SG: | 1080 |
| eind SG: | 1016 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Munichmout (17 EBC) | 2000g | 17 EBC | ||
| Pilsmout (3 EBC) | 1000g | 3 EBC | ||
| Caramout (120 EBC) | 250g | 120 EBC | ||
| Special-B (300 EBC) | 250g | 300 EBC | ||
| Tarwemout ( 3 EBC ) | 125g | 3 EBC | ||
| Chocolademout (800 EBC) | 15g | 800 EBC | ||
| Kastanjes | 510g | |||
| Tettnanger | 21.5g | 90 min. | 5.9 α | |
| SafAle US-05 |
Maisch schema
| 63 °C | 73 °C |
| 45 min. | 30 min. |






