Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Weizen
| van: | Gerrie Hage |
| klasse: | A |
| stijl: | Tarwebier |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 5.6 % |
| begin SG: | 1052 |
| eind SG: | 1015 |
| EBC (kleur): | 15.0 |
| EBU (bitterheid): | 18.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Tarwemout (4 EBC) | 1000 | 4 EBC | ||
| Pilsmout (3 EBC) | 940 | 3 EBC | ||
| Caramout (30 EBC) | 30 | 30 EBC | ||
| Wyeast 3068 Weihenstephan | 1 | |||
| Hallertau Perle | 14 gr | 80 min. | 6.5 α | |
| Hallertau Perle | 14 gr | 10 min. | 6.5 α |
Maisch schema
| 44 °C | 62 °C | 72 °C | 78 °C |
| 10 min. | 20 min. | 20 min. | 5 min. |






