Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Carmelitoris /Luie Lozzie
| van: | Jan v/d Hoogen | 
| gepubliceerd: | Clubblad | 
| klasse: | C | 
| stijl: | Tripel | 
Recept gegevens
| batch grootte: | 20 l. | 
| kooktijd: | 90 min. | 
| alcohol percentage: | 8.5 % | 
| begin SG: | 1079 | 
| EBC (kleur): | 8.0 | 
| EBU (bitterheid): | 26.0 | 
| Brouwhuis efficiëntie | 90 % | 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier | 
|---|---|---|---|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 4191 g | 3 EBC | ||
| Tarwemout (4 EBC) | 745 g | 4 EBC | ||
| Havervlokken (2 EBC) | 375 g | 2 EBC | ||
| Suiker | 488 g | |||
| Cascade | 10 g | 10 min. | 5.7 α | |
| Saaz hop | 8 g | 10 min. | 3.8 α | |
| Cascade | 38 g | 80 min. | 5.7 α | |
| Koriander | 7 g | 10 min. | ||
| Wyeast 3944 Belgium White | 1 verpakking | Wyeast | 
Maisch schema
| 63 °C | 68 °C | 73 °C | 78 °C | 
| 45 min. | 20 min. | 30 min. | 5 min. | 






