Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Tilburgse “Marter”
| van: | Martin Hofhuis |
| gepubliceerd: | Tilburg |
| klasse: | A |
| stijl: | Witbier |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| begin SG: | 1048 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 1700g | 3 EBC | ||
| Ambermout (50 EBC) | 100g | 50 EBC | ||
| Caramout (120 EBC) | 110g | 120 EBC | ||
| Hallertau | 22.5g | 90 min. | 3.2% α | |
| Sinaasappelschil, gedroogde | 2 sinaasappels | 15 min. | ||
| Koriander | 5g | 15 min. | ||
| Hoegaarden gist |
Maisch schema
| 52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
| 15 min. | 30 min. | 15 min. | 5 min. |






