Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

DubbelBockKastanje

van:Manus van Bommel
klasse:D
stijl:Dubbelbock

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcohol percentage:0.0 %
begin SG:1080
eind SG:1016
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Munichmout (17 EBC)2000g   17 EBC  
Pilsmout (3 EBC)1000g   3 EBC  
Caramout (120 EBC)250g   120 EBC  
Special-B (300 EBC)250g   300 EBC  
Tarwemout ( 3 EBC )125g   3 EBC  
Chocolademout (800 EBC)15g   800 EBC  
Kastanjes510g      
Tettnanger21.5g 90 min. 5.9 α  
SafAle US-05       

Maisch schema

63 °C73 °C
45 min.30 min.

Opmerkingen van de brouwer

510 gr. Kastanjes uit blik voorgekookt 90 minuten meekoken.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=279