Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
D'n Doerrack
| van: | Ed Jacobs en Eric Kampfraath |
| klasse: | C |
| stijl: | Ale |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 6.0 % |
| begin SG: | 1062 |
| eind SG: | 1015 |
| EBC (kleur): | 28.0 |
| EBU (bitterheid): | 38.0 |
| Brouwhuis efficiëntie | 75 % |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 2700 g | 3 EBC | ||
| Aromamout (150 EBC) | 130 g | 150 EBC | ||
| Chocolademout (800 EBC) | 35 g | 800 EBC | ||
| Fuggles | 6 | 90 min. | 4 α | |
| Styrian Goldings hop | 6 g | 90 min. | 1 α | |
| Cascade | 22 | 15 min. | 3 α | |
| Wyeast 1275 Thames Valley Ale | 6 g | 4 α | ||
| SafAle US-05 | 4 | 6 α |
Maisch schema
| 62 °C | 72 °C | 78 °C |
| 10 min. | 40 min. | 5 min. |






