Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Tarwebier
| van: | Kees Emmen |
| gepubliceerd: | Tilburg |
| klasse: | A |
| stijl: | Tarwebier |
Beschrijving
|
1e prijs clubkampioenschap 2003
|
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| begin SG: | 1059 |
| eind SG: | 1015 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Tarwemout (2 EBC) | 1250g | 2 EBC | ||
| Pilsmout (3 EBC) | 1000g | 3 EBC | ||
| Munichmout (17 EBC) | 250g | 17 EBC | ||
| Hallertau | 4g | 90 min. | 4% α | |
| Hallertau | 4g | 15 min. | 4% α | |
| Hoegaarden gist |
Maisch schema
| 43 °C | 63 °C | 72 °C | 78 °C |
| 20 min. | 30 min. | 30 min. | 5 min. |






