Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Gagelbier
| van: | Manus van Bommel |
| klasse: | A |
| stijl: | Overigen |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| begin SG: | 1060 |
| eind SG: | 1010 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
|---|---|---|---|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 1500g | 3 EBC | ||
| Munichmout (17 EBC) | 1000g | 17 EBC | ||
| Caramout (120 EBC) | 75g | 120 EBC | ||
| Caramout (50 EBC) | 75g | 50 EBC | ||
| Havervlokken (2 EBC) | 50g | 2 EBC | ||
| Tettnanger | 25 EBU | 90 min. | 3 α | |
| Gagel | 4g | 10 min. | ||
| SafAle US-05 |
Maisch schema
| 63 °C | 73 °C |
| 40 min. | 20 min. |






