Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Beschrijving
|
Hieronder het recept waarmee Lukas Ausems en Alain Hannewijk de 1e prijs in de klasse A in de wacht sleepten met 86 punten tijdens het Open Bergse Bierbrouw Kampioenschap OBBK 2012. Commentaar van de keurmeester: “Uitstekend witbier. Past mooi binnen het type. Erg lekker! Proficiat!” |
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcohol percentage: | 0.0 % |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Maisch schema
| 44 °C | 50 °C | 60 °C | 70 °C | 78 °C |
| 10 min. | 15 min. | 25 min. | 25 min. | 5 min. |
Opmerkingen van de brouwer
Hieronder het recept waarmee Lukas Ausems en Alain Hannewijk de 1e prijs in de klasse A in de wacht sleepten met 86 punten tijdens het Open Bergse Bierbrouw Kampioenschap OBBK 2012.
Commentaar van de keurmeester: “Uitstekend witbier. Past mooi binnen
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=305