Terug naar het overzicht
  Dit recept afdrukken
  Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
| batch grootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 90 min. | 
| alcohol percentage: | 0.0 % | 
| begin SG: | 1076 | 
| EBC (kleur): | 0.0 | 
| EBU (bitterheid): | 0.0 | 
 
Maisch schema
| 62 °C | 72 °C | 78 °C | 
| 60 min. | 30 min. | 5 min. | 
 
Opmerkingen van de brouwer
Koken:
Het wort is 90 minuten gekookt en de hop is aan het begin van het koken in zijn geheel toegevoegd. Na het koken is de koriander toegevoegd nadat eerst het vuur onder de brouwketel was gedoofd. Na het koken is het wort d.m.v. een tegenstroomkoeler.
Opmerkingen van de web redactie
Maischwater: 11 liter en Spoelwater: 5 liter
 
de Roerstok receptendatabase: 
http://www.roerstok.nl/recepten?id=274