Terug naar overzicht

Artikelen over Bier en spijs

Kapucijners met tempé, bosuitjes en Westmalle Trappist Dubbel (november 2010)
Bierplezier in de keuken (oktober 2010)
Herfstsalade met bockbierdressing (oktober 2010)
Lasagne met herfstbock (september 2010)
Granita van aardbei, framboos en Hoegaarden Rosé (juni 2010)
Zalm met witbiersaus (mei 2010)
Ovenschotel met rundergehakt, aardappelpuree en Bush Amber (april 2010)
Pasteitje gevuld met ei, doperwten, Gandaham en De Koninck (maart 2010)
Valentijns taart (februari 2010)
Tsjechische goelasj of bierzuurkool (januari 2010)
Gehaktballetjes met herfstgroenten en Donkere van de Lipsevallei (december 2009)
Kapucijners met pompoen, ham en Leffe dubbel (november 2009)
Braadworst met knolselderijpuree en Leffe Dubbel (oktober 2009)
"Vodka-Cornichon"..."Cornichon" = "Augurk" (september 2009)
Jazzcookin (september 2009)
Recept voor zatte kip uit de oven (september 2009)
Kip, gestoofd in La Chouffe bier (juni 2009)
Rijstpap met een duwtje (mei 2009)
Lamsbout met mosterd, honing en Westmalle Trappist Dubbel (april 2009)
Hamlapjes in witbier (maart 2009)
Hartveroverend toetje voor Valentijnsdag, met Oud Kriekenbier van Crombé (februari 2009)
Banaan met roomkaas en Westmalle Trappist Dubbel (januari 2009)
Heukelomse uiensoep (december 2008)
Broodtaart met peren en La Trappe Quadrupel (november 2008)
Paddenstoelen met Westmalle Dubbel (oktober 2008)
Mosterdsoep met witbier (september 2008)
Sorbet op basis van Bios Kriek (juni 2008)
Pasta met zalmfilet, groene asperges en Leffe Blond (mei 2008)
Kokkerellen met bier (april 2008)
Biergroe(n)ten uit Ierland (maart 2008)
Winters Bockbier toetje (februari 2008)
Mechelse biersoep (januari 2008)
Oliebollen met appel, gember en witbier (± 6 à 8 personen) (december 2007)
Mosselen met bier (november 2007)
Dronken haantjes (± 4 personen) (oktober 2007)
Biefstuk met biersaus (september 2007)
Kaas-Lunchhapje (± 4 personen) (juni 2007)
Gebakken zalm met tomaten-biersaus (maart 2012)
Aardappelschotel met winterbier (februari 2012)
Bier en pretzels (zoute krakelingen) (december 2011)
Bierbostel brood (mei 2012)
Bierburger (oktober 2012)
Bierragoût met wilde paddestoelen (december 2011)
Biertapas, snelle hapjes bij een goed glas bier (juni 2011)
Brulée van geitenkaas, Gandaham, appel en een emulsie van Black Albert en Luikse stroop (januari 2011)
Colruyt met eigen bierkookboek (januari 2012)
Courgetteroomsoep met knapperige bacon en Westmalle Tripel. (januari 2012)
Cup-cakes met bier (oktober 2011)
Eten met bier (mei 2011)
Gegrilde varkenskoteletjes (juni 2012)
Gerechten tijdens de Feestavond (mei 2012)
Goalkeeper's biefstuk en bier taart (april 2012)
Is drinken tijdens de maaltijd wel zo goed? (april 2011)
Kaasboterhammen met Grolsch Meibok (4 pers) (mei 2011)
Kalkoenfilet, milde kerriesaus en Oude Schaterhand IPA (september 2011)
Lamsfilet met fluitbonen, pompoen, lente-ui en Jopen Lentebier (april 2011)
Lekkere bierrecepten (mei 2011)
Parfait glacé à la bière (september 2012)
Rode bietjes met sjalottensaus en Hertog Jan Karakter (december 2012)
Salade van asperges, avocado, rivierkreeftenstaartjes en Hertog Jan Weizener (maart 2011)
Smoked Beer Barbecue Sauce (juni 2011)
Stoverij van everzwijn met Rochefort 8 voor 4 personen (november 2012)
Varkensrollade met Bier (Echine de Porc a la Bière) (februari 2011)
Terug naar overzicht