Terug naar overzicht

84 artikelen van Frits Haen

Alles over cylindroconische tanks (maart 2008)
American Amber (februari 2008)
Amerikaanse blonde ale (april 2008)
Beluchten van wort (november 2009)
Berliner weisse (december 2009)
Bier en pretzels (zoute krakelingen) (december 2011)
Bierbrouwen zonder bijsmaak (april 2009)
Brouw een double IPA! (maart 2010)
Brouwen in het klein (juni 2012)
Brouwen met cereals (februari 2008)
Brouwen met fruit (april 2012)
Brouwen op kleine schaal (november 2007)
Brown ale (januari 2008)
Chocolademout (april 2008)
Clubkampioenen De Roerstok (januari 2017)
De kunst van low gravity bieren (mei 2007)
Desinfecteermiddelen (december 2009)
Donker geroosterde gerst (mei 2008)
Droge stout (februari 2009)
Dry Hopping (februari 2008)
Dunkelweizen (april 2010)
Een saison voor ieder seizoen (januari 2009)
Eikenhout (april 2008)
Enzymen in je bier (juni 2007)
Extra special bitter (ESB) (juni 2008)
Extreme” lagerbieren uit Beieren (juni 2010)
Fusiebier (november 2009)
Geeft het soort gistvat een merkbaar verschil? (juni 2007)
Gehaktballetjes met herfstgroenten en Donkere van de Lipsevallei (december 2009)
Gekruide winterbieren (september 2008)
Geschiedenis van suiker (juni 2011)
Gist oogsten (april 2008)
Gistvoeding (maart 2010)
Gruitbier (december 2012)
Het controleren van de vergistingstemperatuur (oktober 2009)
Het kalibreren van thermometers (februari 2009)
Het spoor om "off-flavours" uit bier te halen (mei 2012)
Hoe bewaar je gist? (november 2007)
Hoe houd je vergisting koel? (maart 2007)
Hoe krijg ik een goede schuimkraag op het bier? (juni 2007)
Hoe maak je een kloonbier? (april 2010)
Hoe ontstaat het schuim op het bier? (juni 2007)
Hop in je eigen tuin (september 2008)
Hop planten in een emmer (juni 2009)
Hopexperiment (juni 2012)
Hopvarieteiten (september 2007)
Hopvervanging (mei 2008)
Hou het koel (november 2007)
Irisch Red (december 2009)
Jaarlijkse controle van de brouwerij (december 2007)
Kalibreer je hydrometer en gistvat (mei 2009)
Koriander (januari 2009)
Koud vergiste Ales (september 2012)
Koud vergistte ales (oktober 2012)
Kroonkurken (juni 2008)
Kruiden toevoegen (mei 2009)
London Brown Ale (februari 2010)
Medium gekleurde mouten (januari 2008)
Metaalkunde voor thuisbrouwers (maart 2008)
Mosterdsoep met witbier (september 2008)
Müncher dunkel (november 2008)
Paddenstoelen met Westmalle Dubbel (oktober 2008)
Problemen oplossen (maart 2007)
Refractometers (april 2009)
Roeren of niet roeren (mei 2012)
Roggebier in weizenstijl (december 2008)
Schwartzbier (september 2007)
Scottisch ales (oktober 2007)
Speciale moutsoorten (december 2007)
Sprekers op clubavond Maart 2009 (maart 2009)
Stomme brouwersfouten (november 2008)
Suiker (december 2009)
Suikers en tripels (december 2008)
Tripel (november 2012)
Tsjechische pilsner (oktober 2008)
Variaties op Barleywines (november 2007)
Verbeter je brouwsels (maart 2012)
Verhoog je brouwrendement (juni 2008)
Weer brouwerij in de Raaf (april 2009)
Whirlpoolkoeler (april 2007)
Wil je een betere body? (juni 2011)
Wilde gagel (september 2008)
Zintuiglijke analyse (april 2009)
Zwarte mout (maart 2008)
Terug naar overzicht